EnglishDansk


StatCount - Traffic counter

DanmarksGuiden

Abonnèr

Forside Bare... oplevelser Må jeg være glatbarberet?
Må jeg være glatbarberet? Udskriv Email

Kønsbehåring eller ej - det er da dit eget valgJa! Ligesom nogle naturister barberer ben og nogle har overskæg, så er der nogle naturister som studser eller barberer deres kønsbehåring og andre som ikke gør.

Der findes vist ikke ligefrem nogen statistik over emnet, men hverken ved stranden, på naturistcamping i Danmark eller i sydeuropa er glatbarberede mænd og kvinder noget særsyn. Nogen vil måske endda hævde at de glatbarberede er ved at være i overtal.

Det er de færreste naturister som lægger særligt mærke til om man er intimbarberet eller ej. Så det er ikke noget man behøver tænke nærmere over. Gør hvad du finder mest behageligt og/eller praktisk.

Antallet af søgninger på ordet "glatbarberet" her på sitet antyder at det er et emne som optager rigtig mange. Men hvadenten du er glatbarberet eller ej, vil du møde ligesindede i naturistmiljøet.

ImageDer findes sågar naturistforeninger specielt for "smoothies" - se f.eks. World of the Nudest Nudist.

Er du mere interesseret i emnet intimbarbering, og forstår du lidt svensk, kan du læse en artikel om intimbarbering af Carl Johan Rehbinder, manden bag bl.a. siden naken.it.


 

 

Senest opdateret fredag den 19. juni 2009 22:21